Effektiv og målrettet kapasitetsøkning, tilpasset dine behov, i komplekse endrings- og omstillingsprosesser.

Lederutvikling - team som fungerer!

18.01.2021

Ta ledergruppen, virksomheten din eller prosjektorganisasjonen med på 2-5 dagers integrert og helhetlig leder- og organisasjonsutviklingskurs i vakre Midsund! Alt dette ligger og venter på dere, og utgjør den fantastiske rammen for deres individuelle og teamutviklingsdager eller uke. Vi arrangerer og forsvarlige utviklingsprosesser tilpasset de til enhver tid gjeldende korona-restriksjoner. 

Livet byr på kontinuerlig forandring, og omgivelsene vi navigerer våre liv og arbeid i, er i stadig kontekstuell endring. Dette krever at vi, både individuelt og organisatorisk, utvikler kapasiteten og kompetansen vår til å trives med endring. 

En bærekraftig utvikling fordrer en kultur knyttet til personlig lederskap, der hver enkelt person bevisst arbeider for å realisere sitt eget lederskapspotensiale, samt verdsetter og støtter det samme arbeidet hos sine kollegaer.  Slik lederskapsutvikling trenger sterk støtte hos den formelle ledelsen. Den er likvel ikke ensidig avhengig av ledelses støtte. Kulturskiftet drives i økende grad fram av krav om transparens, der illegitime beslutningsgrunnlag eller prosesser i lukkede rom ikke får oppslutning.  Beslutninger og valg må være velbegrunnede og lette å få innsyn i, og understøtte en bærekraftig utvikling av individ, organisasjoner og samfunn for å opplevelses som motiverende og verd engasjement i med kapital, tid eller kunnskap.  

Bærekraftig utvikling i en sunn og balansert organisasjon, utført av ledere i livgivende samspill, som ivaretar sin individuell helse og balanse, skaper helhetlige og bærekraftige resultater. Vi lærer dere ledelse av prosesser som skape energi og engasjement hos de involverte på alle nivåer, utvikler og vedlikeholder gode arbeidsmiljø, opprettholder et godt omdømme og gir bærekraftige økonomiske resultater over tid. 

Ta virksomheten din, toppledergrupper, ledergruppen eller prosjektgruppen din med på 5 dagers utviklingsseminar i vakre Midsund. Kombiner samkapende kapasitets- og kunnskapsbyggende aktiviter for utvikling av eget og virksomhetens samlede lederskap, med fantastiske stunder i vakker natur, i integrerte individuelle og gruppeaktiviteter. 

Demokratitanken As samarbeider med det lokale skysselskapet Skyss Glede AS, som henter dere i drosje eller 17 seters minibuss (16 passasjerer +sjåfør) ved Molde eller Ålesund lufthavn eller andre deler av regionen etter ønske. Skyss Glede AS sørger og for at dere kommer dere enkelt til alle attraksjoner og opplevelser som dere velger å integrere i det helhetlige designet for deres 5-dagers opphold. Dere gir oss  drømmene for oppholdet, og vi sørger for at infrastrukturen bak fungerer som den skal og gjør oppholdet innholdsrikt, skreddersydd og effektivt for dere!

Vi samarbeider og med fantastisk flotte GJerdebua, som tilbyr overnatting og opphold i lukseriøse omgivelser rett ved sjøkanten i Midsund sentrum. Vertskapet har investert i deilige senger og fantastisk interiør for at dere skal få den en best mulig helhetsopplevelse. Ønsker dere å oppleve lokale godbiter inkludert eller også skape mat og måltider sammen, innarbeider vi det i tilbudet etter deres preferanser. 

Ønsker dere å leie el-sykler, ta våtkurs for kajakk eller leie kajakk for deilige kvelder langs med kysten og i skjærgården, med eller uten piknikkurv med hva hjertet begjærer, høre lokalhistorie eller dra ut på tur til Atlanterhavsveien, Ålesund eller Molde? Vi har kompetanse om regionen vår, og hjelper dere til dager med fantastiske opplevelser og kapasitetsgivende læring sammen, tilpasset deres drømmer. 

Utviklingsprosessen som du starter her hos oss varer så lenge du vil! Du får tilgang til det effektive og lett-å-bruke lederutviklingsverktøyet Change 66 fra WiseHouse, som lar din og organisasjonens vekst- og læringsprosess fortsette så lenge dere forplikter dere til bedre resultater sammen! Mer informasjon om dette verktøyet her.

Ta kontakt for uforpliktende prat og la oss sammen realisere deres drømmer. 

Velkommen!

Suksess krever handling! Kom i gang nå!