Utvikle lederskap i team på 5 fantastiske dager!

Ta med ledergruppen, prosjektgruppen eller virksomheten til 5 dagers teamutviklingaktivitet hos oss. Genuine Contacts ledelsesfilosofi og verktøy er velrenommerte og velprøvde i over 20 år, rundt om i hele verden. 

Metodene fremmer helse og balanse i individer og organisasjoner. Gjennom aktivitene sammen og hver for dere, utvikles den enkelte og gruppen til bedre resultater og relasjoner sammen. Dere skaper grunnlag for et livgivende miljø, der folk trives og vil hverandre vel, deler kunnskap og drømmer og har mot til effektiv handling. 

Kom til fantastiske Midsund sentrum der dere bor i lukseriøse Gjerdebua, rett ved kaikanten. Sov godt til lyden av havet, samles til lange måltider med rik anledning til å smake lokale råvarer som sjøkreps, skjell og fisk som dere kan få servert på fat eller selv dykke eller fiske etter før målltidene. Gå i vår flotte fjell, i imponerende stentrapper bygget av sherpaer fra Nepal. Sov en natt i Digergubben eller Sandane hengekøyepark, og vær i et med naturen når den faller til ro for natten og en ny dag starter. 

Frister sjøen? Fiskeutstyr og båter kan leies, sammen med våtdrakter og padlebrett. Vi kan sette deg i kontakt med lokale dykkere for dykking eller snorkling i Midsundstraumen, eller hva med kajakkutflukter for de med våtkort i skjærgården her eller på Holsvatnet? Utendørs arrangerer våtkortkurs. De leier og ut el-sykler, og overnatting i hengekøyeparkene.  

Vi samarbeider med Skyss Glede AS som har 17 seters minibuss som henter og bringer dere til Molde eller Ålesund lufthavn, og i løpet av oppholdet tar dere dit dere vil på utflukter, i kommunedelen, til attraksjoner i Molde, Ålesund, Atlanterhavsveien mm.  Gjør gjerne avtale med vårt kjøkken, og en eller flere kan reise ut på ekspedisjoner med deilige piknikkurver. 

Vi skreddersyr opplegg tilpasset deres behov. Vi anbefaler opphold med start formiddag mandag, og avslutning til lunsj fredag, før transport til flyplassene. Ca 1,5 t transitt til Molde lufthavn må beregnes. 

Ta kontakt med oss i dag, og vi legger til rette det opplegget som passer dere i tid, økonomi og omfang. Vi kan tilby forsvarlige opplegg tilpasset koronaregelverket våren 2022. 

kr 29 900,00