Rom for lederskap. Magiske lyse dager og netter på Ona!

Lederutvikling

Det stilles høye krav til ledere i en tid med økende kompleksitet og stor endringshastighet. Det forventes at  vi skal lede medskapende i prosesser og invitere inn andre i virksomhetens utviklingsarbeid. Mange av oss opplever at dette krever ferdigheter og kapasiteter som vi trenger nye rom for å utvikle. 

Rom for lederskap tilbyr tid og plass for å reflektere, diskutere og oppdage ditt eget unike lederskap, samt få verktøy som hjelper deg å stå stødig i hverdagen. 

Du er velkommen til en unik opplevelse på Ona, ytterst i havgapet på den norske vestkysten. Med hjelp fra magisk natur i årets lyseste dager og netter arbeider vi med medskapende/ samskapende for å øke våre lederskapsferdigheter og mellomromkompetansen mellom stimuli og aksjon. 

Vi bor i ett stort hus med havutsikt og lager maten inne, men mest utenomhus. Vi utnytter naturens ulike rom for å forsterke vår læring og nyter de nordiske lyse sommerdager og netter. Gjennom kurset får du oppleve medskapende møter og hvordan naturen kan brukes som ressurs i læring. 

Dette er en eksklusiv mulighet. Kun de 15 første får plass!

Pris er 1790 Euro eksl 25 % mva. Pris inkluderer opphold, mat og kurset dagene 19-22.juni 2022. Reise til og fra Ona dekkes av den enkelte selv. 

Vi hjelper deg ved behov med å planlegge reisen til og fra Ona. 

Påmelding skjer ved mail til Ann-Heidi@Demokratitanken.no

kr 22 500,00