DEMOKRATITANKER

Velg Aurora Playground når vellykket implementering av endring kreves

lederutvikling nettverksutvikling systemlæring Apr 09, 2024

Aurora Playground er din nøkkel til en skreddersydd designdreven innovasjonsprosess som revolusjonerer måten ditt fellesskap tenker på bærekraftig utvikling. Vår unike tilnærming kompletterer og forsterker eksisterende initiativ samtidig som det gir næring til nye prosjekter, bygger kapasitet basert på lokale ressurser og kartlegger mulighetsrom i samarbeid med eksterne krefter.

1. Samskapende innovasjon: 

  • Fordi verden er for komplisert til å skjønne, eller utfordringene kan ikke løses alene.  
  • Du ønsker åpne, transparente og engasjerende prosesser som inkluderer alle berørte parter.
  • Du ønsker aktiv deltakelse av ulike interessentgrupper, som sammen opplyser problemstillingene og avdekker konflikter tidlig.

2. Helhetlig systemtenking: 

  • Fordi alt henger sammen med alt, og du vil løse årsakene til problemene og ikke innføre stadig med kompleksitet i form av “brannslukking”. 
  • Våre tjenester bygger på DOGA sitt Nasjonalt veikart for smarte og bærekraftige byer og lokalsamfunn.
  • Fremmer suksess i komplekse samfunnsendringsprosesser gjennom kobling av økosystemer.

3. Strategisk fokusert samarbeid. 

  • Fordi realisering av felles beste/ optimale løsninger gagner alle, ivaretar kundens behov best i form av sammenhengende kundereiser, optimaliserer bruk av kritiske ressurser og reduserer risiko gjennom bedre usikkerhetsstyring. .
  • Våre tjenester skaper et felles fundament for effektive økosystemer som møter kundenes, samfunnets og planetens behov best .
  • Gjøre det enkelt å eksperimentere med samskaping i stadig nye prosesser med felles verktøy og prosesser som muliggjør deltakelse av brede interessefellesskap for felles suksess.

4. Demokratisk medvirkning i prosesser gjennom bred deltakelse. 

  • Fordi forankring av utfordringsforståelse, mobilisering av tilgjengelige og realistiske ressurser, samt forankring av suksessfulleløsninger ved implementering utvikles best gjennom medvirkkning. 
  • Våre tjenester styrker deltakernes engasjement gjennom strategisk fokusert lærings- og innovasjonsprosess.
  • Bygger kontinuerlig kapasitet basert på lokale behov og ressurser.

5. Skreddersydde design og metoder. 

  • Fordi tillitskapende, inkluderende og tilgjengelige prosesser må være basert på deres konkrete virkelighet for å skape nytte og legitimitet hos dere.
  • Våre tjenester sikrer tilgjengelighet av hele prosessen fysisk eller digitalt for hele interessefellesskapet som er kritisk for vellykket implementering. 
  • Fremmer informert kommunikasjon og samarbeid for å realisere lokalsamfunnets/ økosystemets/ organisasjonens interesser.

6. Integrerte verktøy som bygger kapasitet som integrerte deler av læringsprosessen hos dere. 

  • Fordi strategisk fokusert personutvikling, organisasjons- og næringsutvikling i personer, bedrifter og næringsklynger må forankres i egne lokale fortrinn og strategiske interesser for å komme til nytte.
  • Våre tjenester støtter dere i å avklare alle alle steg i prosessen for dere selv, interessefellesskapet og koblede organisasjoner.
  • Skaper forutsigbarhet, tillit og kapasitet for strategisk samvirke.

7. Støtte til effektiv risiko og usikkerhetsstyring. 

  • Fordi dagens systemer for å utnytte tilgjengelig kompetanse i organisasjonen gjennom støtte av strategisk fokuserte og beviste læringsprosesser for kontinuerlig forbedring gjennom økning av kompetanseressursene vi har tilgjegeleig, og bruke disse bevist i risiko- og usikkerhetshåndtering for å lykkes bedre er alt for dårlige.  
  • Aurora Lærings- og Innovasjonsstøtteverktøy er et digitalt verktøy for individuell og systemlærings innsiktsutvikling, målretting av strategiske ressurser og trening av ferdigheter, samt optimerer deltakelse i prosesser gjennom arbeidsmetoder som fremmer individuell og organisatorsik motivasjon for aktiv samskaing om felles mål.
  • Verktøyet støtter individets og systemets fremskritt for optimal læring og kapasitetsbygging, og med basis i dette utvikles data som gir bedre risiko- og usikkerhetshåndtering. .

Aurora Playground forvandler innovasjonsutfordringer til muligheter gjennom en bred, spesialisert og forskningsstøttet tilnærming. 

Vi designer og fasiliterer helhetlige lærings- og utviklingsprosesser som bygger kapasitet på individ-, organisasjons- og samfunnsnivå. 

Utforsk potensialet for bærekraftig utvikling med Aurora Playground, der tillit, samarbeid og suksess møtes i en kreativ arena for fremtiden.

 

Hvem passer Aurora Playground tjenestene for?

Aurora Playground passer for lokalsamfunn, organisasjoner, virksomheter og bedriftsnettverk som ønsker å minimere risiko av strategiske feilvalg og samtidig maksimere muligheter gjennom tidlig identifisering av trusler og målrettet utvikling basert på faktiske ressurser. 

Vi hjelper deg med strategier for Smart Spesialisering, optimalisering av tjenester i sammenhengende verdikjeder og risikoreduksjon gjennom en helhetlig tilnærming til bærekraftig utvikling. 

Velg Aurora Playground for en transformasjon mot en mer bærekraftig fremtid.

 

Skrevet av Ann-Heidi Paulsen Orvik. Alle rettigheter eies av Demokratitanken AS og er beskyttet av Åndsverkloven. 

Abonner på vår blogg!

Når vi publiserer våre siste erfaringer, casestudier og refleksjoner er du av de første til å få dem. Du mottar de så lenge du vil, og kan enkelt avslutte abonnementet når du vil

Vi hater SPAM. Vi vil aldri selge dine opplysninger!